Domáci divinový guláš
Vedeli ste, že guláš vôbec nemusí byť super ťažkým jedlom? Ak totiž vynecháte chlieb, zabezpečíte si dobrú bravčovú masť namiesto oleja a vyberiete fajnú divinu, tak ste vyhrali.
1. Opražíme cibuľu na bravčovej masti dozlata.
2. Pridáme mäso a dobre opražíme s cibuľou aj s cesnakom.
3. Doplníme stopkový zeler a nakrájanú koreňovú zeleninu.
4. Podusíme 15 minút a poriadne podlejme vodou.
5. Dochutíme soľou, čili a korením.
6. Servírujeme v miske a namiesto chleba zajedáme stopkový zeler.
Čo ak nemám doma všetky ingrediencie?
· Ak neviete zohnať divinu, tak odporúčam teľacie, alebo hovädzie
· Guláš môžete doplniť fajným remeselným pivom, alebo kvalitným červeným vínom
· Čili môžete nahradiť oreganom, alebo tymianom pre zaujímavé chute