Pečeňová paštéta

1. Pečienky so slaninou zomelieme na mäsovom mlynčeku a potom ešte ponorným mixérom rozmixujeme na hladkú hmotu.

2. Pridáme soľ, vegetu a korenie.

3. Pripravíme si malé poháriky (asi 200g). Surovú masu naplníme do pohárov a dobre uzatvoríme.

4. Dáme variť na 1,5  hodiny do hrnca na zaváranie. Po vychladnutí držíme v chladničke.

Čas prípravy: 2h
Počet porcii: 9x200g
Obtiažnosť: ľahké

Ingrediencie

1kgkuracia pečienka
800gsurová bravčová slanina
1PLsoľ
1PLvegeta
10gmleté čierne korenie
comments powered by Disqus

Partneri

  • Powerlogy
  • SME TV
  • Centrum pre tradičnú ľudovú kultúru
  • LAGO more.than.pure.photography